Rețete - Pagina 10 din 143 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 07 May. 2024

Preparate cu ouă fierte rămase de la Paște. Cum le poți folosi, dacă te-ai săturat să le mănânci simple. Rețete delicioase care te vor cuceri

Idei pentru mic dejun, prânz sau cină

Citește mai mult
Preparate cu ouă fierte rămase de la Paște. Cum le poți folosi, dacă te-ai săturat să le mănânci simple. Rețete delicioase care te vor cuceri
De Badea Violeta | 07 May. 2024

Ce să faci dacă ai pus prea multă sare în ciorbă. Trucul banal prin care poți salva mâncarea

Truc prin care poți repara ciorba care iese prea sărată!

Citește mai mult
Ce să faci dacă ai pus prea multă sare în ciorbă. Trucul banal prin care poți salva mâncarea
De Badea Violeta | 04 May. 2024

Gemul lui Meghan Markle face ravagii în SUA: ‘Cea mai bună gustare din acest an’

Produsul a cucerit vedetele din SUA!

Citește mai mult
Gemul lui Meghan Markle face ravagii în SUA: ‘Cea mai bună gustare din acest an’
De Daoud Andra | 03 May. 2024

Cu ce se ung cozonacii după coacere pentru a fi lucioși. Trucul gospodinelor iscusite, nu e vorba de ou și lapte

Amestecul care face coaja lucioasă

Citește mai mult
Cu ce se ung cozonacii după coacere pentru a fi lucioși. Trucul gospodinelor iscusite, nu e vorba de ou și lapte
De Daoud Andra | 03 May. 2024

Secretul pentru cea mai bună pască fără aluat. Ce e bine să faci după ce ai scos-o de la cuptor, rețeta va cuceri orice invitat

Rețeta cu care nu ai cum să dai greș

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai bună pască fără aluat. Ce e bine să faci după ce ai scos-o de la cuptor, rețeta va cuceri orice invitat
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Ce tip de carne se folosește la sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Secretul marilor bucătari

Trucuri culinare de mare ajutor

Citește mai mult
Ce tip de carne se folosește la sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Secretul marilor bucătari
De Daoud Andra | 02 May. 2024

La ce temperatură se lasă cozonacul la dospit. Trucurile de aur ale gospodinelor pentru a ieși incredibil de pufos și bun

Aluatul se poate dospi și la rece

Citește mai mult
La ce temperatură se lasă cozonacul la dospit. Trucurile de aur ale gospodinelor pentru a ieși incredibil de pufos și bun
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi

Metoda banală prin care poți verifica

Citește mai mult
Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi
De Daoud Andra | 02 May. 2024

Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă

Trucuri pentru friptura perfectă

Citește mai mult
Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție

Secrete din bucătărie

Citește mai mult
Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
1 Aprilie: Tradiții, superstiții și farse celebre
Pe 1 aprilie, oamenii de pretutindeni celebrează Ziua Păcălelilor, o tradiție plină de umor și veselie. Originea acestei sărbători datează din Franța, în secolul al…
Dumbrăveanu Bianca
Cum putem lupta împotriva schimbărilor climatice prin acțiuni simple
În fața schimbărilor climatice, care reprezintă o provocare globală imensă, fiecare pas pe care îl facem pentru a reduce emisiile de carbon poate avea un…
Raluca Ogaru
Previziuni numerologice zilnice, 1 aprilie, luni: ce sfaturi are Universul pentru fiecare număr personal
​Numerologia este o disciplină străveche care explorează influența numerelor asupra vieții noastre cotidiene. Prin înțelegerea vibrațiilor numerice, putem descifra mesaje subtile pe care Universul ni…